Menu

Mit tehetek sikertelen online fizetés esetén?

Előfordulhat, hogy a fizetési folyamat közben szándékosan, vagy véletlenül kiléptél a fizetési oldalról.

Ha elsőre nem sikerült végrehajtani a fizetéstz akkor ezt a következő képpen lehet orvosolni:


1. Ellenőrizze a megrendeléskor megadott e-mail fiókját

2. Keresse meg a megrendelés visszaigazolásáról szóló levelet

3. A levélben kattintson a : Megrendelés módosítása gombra

 

gdfgdg

 

A link közvetlenül a megrendelés módosítására, vagy ha regisztrált vásárlóként vásárolt, akkor azonnal a fiókjába fogja átirányítani. Ezután ismételten megkísérlheti a bank kártyás fizetést vagy megváltoztathatja a fizetés módját, például utánvétre. Ha kívánja a szállítás módját is megtudja még változtatni.

dfgdf

Petra Lajtmanová

Petra Lajtmanová

A kerékpározás gyerekkoromtól közel áll hozzám. Hobbimat összekötöttem a munkámmal, és szerkesztőként, valamint copywriterként már 4 éve írok kerékpározással kapcsolatos cikkeket. Szeretek felfedezni, ami két keréken megy a legjobban :) . Előnyben részesítem a cross-countyt és gravelt. Megrendelésével kapcsolatos bármilyen kérdés esetén szívesen segítek az info@veloportal.hu címen. 

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Privacy declaration

Részletek mutatása

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vásárlás folytatása Megrendelés