Menu

Panaszkezelés és termékvisszaküldés

erettet

1. LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA.

Panaszával kapcsolatban küldjön egy levelet számunkra az info@veloportal.hu e-mail címre.
Adja meg a megrendelés számát és a lehető legpontosabban írja le a problémát illetve ha lehet csatoljon hozzá fényképet.

 

tztutzu

2. FUTÁRT KÜLDÜNK.

Ha lehetséges még aznap, de legkésőbb 24 órán belül gondoskodunk a futárszolgálatnál a termék visszaküldéséről amely természetesen a mi költségünkre történik. Még a csomagcímke kinyomtatásával sem kell bajlódnia.

 

cash

3. Választhat pénzvisszatérítés vagy árucsere között

A panaszkezelés kivizsgálása általában 2 munkanapon belül megtörténik.

Amennyiben a hibás terméket nem lehet javítani akkor választhat a termékcsere vagy a termék árának visszatérítése között.

 

Elállási jog.

Az vásárlástól elállási jog nálunk is minden vásárlót megillet a vásárlástól számított 14 napig. Ezen igényét kérjük jelezze az info@veloportal.hu e-mail címen.

A vevő a termék átvételét követő 14 - tizennégy - munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól és e határidőn belül visszajuttathatja a terméket a távollévők között kötött szerződésekről szóló rendelet szerint. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

Amennyiben a cipő mérete nem megfelelő és cserélni szeretné a terméket, akkor sajnos a visszaküldés költsége önt terheli.

 

Martin Hudec

Martin Hudec

A profi kerékpározásban 9 éve dolgozom szerelőként. Ha nem vagyok a szervizben, akkor a hegyi terepeken vagy kedvenc kocsmámban sörözöm a barátokkal. Specialitásom a DI2 elektronikus készletek. Reklamációját illetően szívesen segítek az info@veloportal.hu címen. 

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Privacy declaration

Részletek mutatása

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vásárlás folytatása Megrendelés