Menu

Hogy állapítom meg a megrendelés állapotát?

Megrendelésének aktuális állapota mindig ellenőrizhető.
Minden módosításról vagy eljárásról emailben értesítjük. Regisztrációkor egy fiókot kap, amelyben a bejelentkezés után látható a megrendelés feldolgozásának jelenlegi állapota.

1. A sikeresen létrehozott megrendelés esetén a rendszer által értesítjük:

 

fgsdg

 

 2. A megrendelés feldolgozása után informálni fogjuk, hogy a csomag a futár érkezésére vár:

 

dff

 

3. Végezetül a futárszolgálat értesíteni fogja a csomag érkezéséről, ami általában emailben vagy SMS-ben történik.

dpdk

 4. Ha a megrendelés létrehozásakor regisztrációt igényelt, az eshopban létrehozott fiókjába is bejelentkezhet, ahol a MEGRENDELÉSEIM részben minden aktuális információ megjelenik.

 

Petra Lajtmanová

Petra Lajtmanová

A kerékpározás gyerekkoromtól közel áll hozzám. Hobbimat összekötöttem a munkámmal, és szerkesztőként, valamint copywriterként már 4 éve írok kerékpározással kapcsolatos cikkeket. Szeretek felfedezni, ami két keréken megy a legjobban :) . Előnyben részesítem a cross-countyt és gravelt. Megrendelésével kapcsolatos bármilyen kérdés esetén szívesen segítek az info@veloportal.hu címen. 

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Privacy declaration

Részletek mutatása

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vásárlás folytatása Megrendelés