Menu

Mikor kézbesítik a megrendelést?

 Az árut mindig az eshopban az adott terméknél feltüntetett időpontban szállítjuk le. "Kézbesítés ideje" információ a termék információi alatt jobbra található.
Erre az információra támaszkodhat és ha nem így lenne, akkor ne habozzon minket értesíteni.

rakt

 

Ha kézbesítési módként a Packeta szolgáltatást választja, a megrendelt áru 7 napig fogja várni a fiókon.
Ha futár általi kézbesítést választott, elég megkérni a futárt, aki a kézbesítés napján hívni fogja a következő napon történő kézbesítést illetően. Ha nincs ideje felhívni a futárt és "Én itt vagyok, te meg ott" játékot játszani, akkor a link által sms-ben a kézbesítés helyét és idejét is díjmentesen módosíthatja.

 

Petra Lajtmanová

Petra Lajtmanová

A kerékpározás gyerekkoromtól közel áll hozzám. Hobbimat összekötöttem a munkámmal, és szerkesztőként, valamint copywriterként már 4 éve írok kerékpározással kapcsolatos cikkeket. Szeretek felfedezni, ami két keréken megy a legjobban :) . Előnyben részesítem a cross-countyt és gravelt. Megrendelésével kapcsolatos bármilyen kérdés esetén szívesen segítek az info@veloportal.hu címen.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Privacy declaration

Részletek mutatása

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vásárlás folytatása Megrendelés