Menu
HQBC Disqus Hátsó Lámpa 3182 Ft 20%
Disqus Hátsó Lámpa Többet olvasni

RAKTÁRON 6+

Várható kézbesítés: Csütörtök 23.5.2024

3182 Ft Áfá - val

2545 Ft

2004 Ft excl. ÁFA

ID: Q090384

Gyártó: HQBC

Leírás (Automatikus fordítás)
sisak hátsó lámpája lehetővé teszi a lovas biztonságának növelését, és kiegészítőként szolgál a HQBC DISQUS sisak egyes színes változataihoz, ahol a lámpa nem része a csomagnak. 6 nagy fényerejű LED biztosítja a kiváló láthatóságot gyenge fényviszonyok között.
Funkciók: Állandó fény, villogó, folyamatos villogás. Egy egyszerű gombnyomással válthat az egyes világítási módok között.
Áramforrásként 1 x CR2032 elemet használnak, amelyet a csomag tartalmaz. A fény láthatósága 180°-os szögben van. Vízálló konstrukció.
Súly: 30g
HQBC Disqus Hátsó Lámpa
HQBC Disqus Hátsó Lámpa

2545 Ft

2004 Ft excl. ÁFA

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Privacy declaration

Részletek mutatása

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vásárlás folytatása Megrendelés