Menu
LONGUS Kerékpárkomputer Ax-11W 5780 Ft 9%
Kerékpárkomputer Ax-11W Többet olvasni

RAKTÁRON 6+

Várható kézbesítés: Hétfő 17.6.2024

5780 Ft Áfá - val

5247 Ft

4131 Ft excl. ÁFA

ID: 804804

Gyártó:

Leírás (Automatikus fordítás)
Az AX-11W vezeték nélküli számítógép 11 leggyakrabban használt funkciót kínál az általános kerékpárosok számára, és egy gombbal vezérelhető.
FUNKCIÓK: Aktuális sebesség, Maximális sebesség, Átlagsebesség, Sebesség-összehasonlítás, Megtett távolság, Kilométer, Menetidő, Keréksebesség, Óra 12 /24, Kalóriafogyasztás, Automatikusan kapcsolja be az értékeket, Automatikusan két gombbal vezérelhető a számítógép. A számítógéptartó lehetővé teszi a kormányra és a szárra való rögzítést. A mágnes lapos hegyekre is rögzíthető. A számítógép összeszerelése egyszerű, szerszámok nélkül, kivéve a kötőszalagok lerövidítésére szolgáló eszközt. A számítógép CR2032 típusú elemmel működik, szenzor 2 x LR44.
Súly: 45 g érzékelővel

Kiegészítő információk

Kategóriák: Kerékpárkomputerek
Specifikáció: wire less
Specifikáció: 10-19 functions
LONGUS Kerékpárkomputer Ax-11W
LONGUS Kerékpárkomputer Ax-11W

5247 Ft

4131 Ft excl. ÁFA

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Privacy declaration

Részletek mutatása

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vásárlás folytatása Megrendelés