Menu
INFINI Metis Lámpa 9495 Ft 11%
Metis Lámpa Többet olvasni

RAKTÁRON 6+

Várható kézbesítés: Hétfő 17.6.2024

9495 Ft Áfá - val

8420 Ft

6630 Ft excl. ÁFA

ID: 455071

Gyártó:

Leírás (Automatikus fordítás)
METIS (I-465R) a tökéletes univerzális biztonsági lámpa. Könnyű, kompakt csomagolásban érkezik, és tele van a legújabb élvonalbeli funkciókkal. Öt fényerő- és villogó üzemmód biztosít állandó és villogó fényt éjjel-nappal. A fékezésre figyelmeztető jelzés éles sokkot vált ki fékezéskor, hogy figyelmeztesse a közeli kerékpárosokat és autósokat.
Az üzemmódok memóriája lehetővé teszi a bekapcsolást az előzőleg használt módban, amivel időt takarít meg a beállításhoz. Van egy készenléti mód is, amely két perc inaktivitás után indul, hogy megtakarítsa a beállítási időt és az akkumulátor élettartamát. 30 perc után teljesen kikapcsol, ha nem mozog.
A METIS egy lemerült akkumulátor-jelzővel van felszerelve, amely jelzi, hogy az akkumulátort fel kell tölteni, és egybeesik az alacsony fogyasztású üzemmód automatikus aktiválásával. Teljesen szerszámmentesen, a szabadalmaztatott tartó segítségével a kerékpár nyeregcsőre rögzíthető. A lámpa gyorsan, egyszerű csúsztatással és negyed fordulattal rögzíthető.
A beépített műanyag klip segítségével övre, táskára vagy eszközre rögzíthető.
A METIS egy prémium lámpa, amely a legjobbat és a legújabbat kínálja. Ezt a prémium „intelligens” lámpát úgy tervezték, hogy a 3 tengelyes gyorsulásmérő technológiával működő fékfigyelmeztetővel még nagyobb nyugalmat biztosítson a felhasználónak.
Magas fényerőt és láthatóságot kínál, valamint tökéletes gondtalan használatot biztosít az automatikus készenléti és automatikus kikapcsolási funkcióknak köszönhetően.
- Öt világítási mód: nappali és éjszakai villogással, valamint állandó nappali és éjszakai és energiatakarékos üzemmód
br/>- Az üzemmódmemória a legutóbb használt módban kapcsolja be a lámpát
- Fék üzemmód figyelmeztető rendszer a motorosok és a motorosok két percen belül indulnak. miután tétlenül hagyta a kerékpárt, kiküszöböli az akkumulátor lemerülését
- A 30 perc utáni automatikus leállítás szükségtelenné teszi a kézi leállítást
- Alacsony töltésjelző
- Az alacsony fogyasztású üzemmód aktiválása meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát, ha alacsony
- A mellékelt szabadalmaztatott tartó és kapocs segítségével felszerelhető a nyeregcsőre vagy máshova

Kiegészítő információk

Kategóriák: Kiegészítők
Specifikáció: USB
Hely: Rear
Specifikáció: 1-99 lm
INFINI Metis Lámpa
INFINI Metis Lámpa

8420 Ft

6630 Ft excl. ÁFA

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Privacy declaration

Részletek mutatása

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vásárlás folytatása Megrendelés