Menu
INFINI Mini Lava Első Lámpa 6191 Ft 12%
Mini Lava Első Lámpa Többet olvasni

RAKTÁRON 6+

Várható kézbesítés: Hétfő 17.6.2024

6191 Ft Áfá - val

5448 Ft

4290 Ft excl. ÁFA

ID: 455034

Gyártó:

Leírás (Automatikus fordítás)
Mini Lava a legkelendőbb Lava lámpasorozat legújabb tagja. Folytatja a Lava sorozat nagyszerű funkcióival és jellemzőivel, de sokkal kisebb méretben, integrált USB-csatlakozóval a töltéshez. A Mini Lava a kormányra, sisakra, ruházatra vagy hátizsákra szerelhető, hogy fényt biztosítson éjszakai lovaglás vagy séta közben.

TERVEZÉS
A Mini Lava egy könnyű, kompakt első lámpa fehér LED-del. Lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, beépített USB-csatlakozóval a töltéshez. Nincs szükség kábelre. A Mini Lava módváltással figyelmezteti a felhasználót, ha az akkumulátor lemerül. Nincs alacsony töltöttségi szint jelzője. A lámpa egyszerűen módot vált, ha az akkumulátor kapacitása tíz százalék alá esik (az állandó üzemmód "villogó" vagy a "villogó" "állandó" üzemmódba vált). A mini láva különböző átmérőjű (19-32 mm) oszlopokhoz és oszlopokhoz rögzíthető a mellékelt tartó segítségével.

- Töltés kábelek nélkül
- Felhasználóbarát, alacsony töltöttségi szint jelző
- Kicsi, kompakt, könnyű
- Az innovatív gyorskioldó konzol könnyen felszerelhető és eltávolítható szerszámok használata nélkül, és szinte bárhol felszerelhető és eltávolítható, és szinte bárhol felszerelhető vagy rögzíthető. vízálló szabvány

Kiegészítő információk

Kategóriák: Lámpák
Specifikáció: USB
Hely: Front
Specifikáció: 1-99 lm
INFINI Mini Lava Első Lámpa
INFINI Mini Lava Első Lámpa

5448 Ft

4290 Ft excl. ÁFA

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Privacy declaration

Részletek mutatása

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vásárlás folytatása Megrendelés