Menu
LONGUS Lámpakészlet Egyes 7286 Ft 20%
Lámpakészlet Egyes Többet olvasni

RAKTÁRON 6+

Várható kézbesítés: Szerda 17.4.2024

7286 Ft Áfá - val

5829 Ft

4590 Ft excl. ÁFA

ID: 398590

Gyártó:

Leírás (Automatikus fordítás)
SINGLE egy első és hátsó lámpakészlet, ahol mindkét lámpát egyetlen gombbal vezérelheti az első lámpán. A készlet első használata előtt párosítani kell az első és a hátsó lámpákat. Nyomja meg a fényszóró gombot 8 másodpercnél tovább, a fényszóró kigyullad, majd rövid impulzusokkal villog. Az akkumulátor aktiválásához húzza ki a szigetelőcsíkot a hátsó lámpáról (vagy vegye ki és helyezze be az akkumulátort). A lámpák automatikusan párosulnak, és mindkettő állandó fénnyel világít. Ha a lámpák nem egyeznek, mindkettő villog. Megismételheti a párosítási folyamatot. Az első lámpa a hátsó lámpa nélkül is felkapcsolható.
Az első lámpa egy nagy fényerejű LED-del és reflektorral van felszerelve, és elegendő megvilágítást biztosít a kerékpár előtt. A reflektor szerkezet a kívánt kúpba koncentrálja a fényt.
Funkciók: Állandó fényerő (100%), Villogó (100%) teljesítmény.
Egy egyszerű gombnyomással válthatunk az első és a hátsó lámpák egyedi világítási módjai között. A gomb 4 másodperces lenyomásával csak az elülső lámpa világít, majd egyszerűen a gomb megnyomásával válthat a funkciók között. Abban az esetben, ha az első lámpa a bekapcsolás után nem párosul a hátsó lámpával (pl. a hátsó lámpában lemerült akkumulátor), az első lámpa 5 másodpercig rövid késleltetéssel gyorsan villogni kezd (villog). Szükséges a hátsó lámpa elemeinek cseréje vagy a lámpák párosítása.
A lámpa IPX4 vízálló konstrukcióval és univerzális gumimarkolattal rendelkezik a kormányon, szerszám nélküli rögzítéssel és a lámpa vízszintes forgatásának lehetőségével. Fokozott biztonság a 180°-os láthatóságnak köszönhetően. Beépített Li-Pol akkumulátorral szállítjuk, 3,7 V/1200 mAh, újratölthető a csomagban található mikro USB-kábellel. Töltési idő kb. 3-4 óra. A lámpa figyelmeztet, hogy lemerült az akkumulátor.
Az 1 szuperfényes vörös diódával ellátott hátsó lámpa széles, akár 180°-os látószöget biztosít.
Funkciók: Állandó fény (100%), Villogó (100%) teljesítmény. A hátsó lámpa másolja az első lámpa funkcióit, és vezeték nélkül csak az első lámpa vezérli. A lámpa vízálló konstrukcióval és univerzális gumi markolattal rendelkezik, függőleges szög állítási lehetőséggel, a legtöbb nyereghez alkalmas. 2xAAA elemmel szállítjuk.
Súly: 115g/szett.

Kiegészítő információk

Kategóriák: Lámpák
Specifikáció: USB
Hely: Set right + left
Specifikáció: 100-499 lm
Color 1: ČIERNA
LONGUS Lámpakészlet Egyes
LONGUS Lámpakészlet Egyes

5829 Ft

4590 Ft excl. ÁFA

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Privacy declaration

Részletek mutatása

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vásárlás folytatása Megrendelés