Menu
LONGUS Rack Lámpa
Rack Lámpa Többet olvasni

RAKTÁRON 6+

Várható kézbesítés: Kedd 23.7.2024

3962 ft

3120 ft excl. ÁFA

ID: 398589

Gyártó:

Leírás (Automatikus fordítás)
RACK egy hátsó lámpa, két csavarral tartóra szerelhető, 50 és 80 mm-es furattávolságra alkalmas. A lámpa két piros LED-del van felszerelve nagy fényerejű és fényvonalas technológiával, ami növeli a lámpa megvilágított területét.
Funkciók: 100% teljesítmény (150h). A világítás be- vagy kikapcsolásához egyszerűen fordítsa el a kapcsolót. A hátsó fényvisszaverő üveg be van építve a lámpába.
2xAAA elemet használnak áramforrásként. A lámpa tartalmaz egy alacsony töltöttségi szint jelzőt, amely alacsony akkumulátorkapacitás esetén zölden világít. 180°-os fénylátás. Vízálló konstrukció. Súly: 62g

Kiegészítő információk

Kategóriák: Lámpák
Specifikáció: USB
Hely: Rear
Specifikáció: 1-99 lm
Color 1: ČIERNA
LONGUS Rack Lámpa
LONGUS Rack Lámpa

3962 ft

3120 ft excl. ÁFA

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Privacy declaration

Részletek mutatása

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vásárlás folytatása Megrendelés