Menu
LONGUS Cob Lámpa
Cob Lámpa Többet olvasni

RAKTÁRON 3db

Várható kézbesítés: Hétfő 17.6.2024

2477 HUF

1950 HUF excl. ÁFA

ID: 398586

Gyártó:

Leírás (Automatikus fordítás)
COB egy tizenöt modern, nagy fényerejű CHIP COB LED-del felszerelt hátsó lámpa, 20 lm fényerővel, ami még egy 0,5 W-os optikai lencsével ellátott LED-et is felülmúl. A LED-eket nagy teljesítmény és alacsony energiafogyasztás jellemzi.
Funkciók: Állandó fény (100%, 504h), villogás (100%, 648h). Egy egyszerű gombnyomással válthat az egyes világítási módok között.
Az energiaforrás 2 db AAA elemet használ, melyeket a csomag tartalmaz.
A lámpa vízálló, szilárd markolattal a 25,4-31,8 mm átmérőjű nyeregcsőben. A tartó lehetővé teszi a lámpa függőleges szögének beállítását. A fény láthatósága 180°-os szögben van.
Súly: 48g

Kiegészítő információk

Kategóriák: Lámpák
Specifikáció: On batteries
Hely: Rear
Specifikáció: 1-99 lm
Color 1: ČIERNA
LONGUS Cob Lámpa
LONGUS Cob Lámpa

2477 HUF

1950 HUF excl. ÁFA

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Privacy declaration

Részletek mutatása

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vásárlás folytatása Megrendelés