Menu
LONGUS Lámpa Első 1W
Lámpa Első 1W Többet olvasni

RAKTÁRON 6+

Várható kézbesítés: Kedd 23.7.2024

3305 ft

2602 ft excl. ÁFA

ID: 398584

Gyártó:

Leírás (Automatikus fordítás)
FRONT 1W első lámpa villarögzítéssel ellátott városi kerékpárokhoz. Az 1 W-os LED dióda reflektoros kivitelben akár 70 lm (40LUX) fényáramot biztosít. A lámpa a német piacra is alkalmas. Az elülső fényvisszaverő üveg a lámpába van integrálva.
Funkciók: 100% teljesítmény (2,5 óra), 50% teljesítmény (6 óra). A gomb egyszerű megnyomásával válthat az egyes világítási módok között.
A lámpa kialakítása vízálló. A kapcsolóba beépített alacsony töltöttségi szint jelző van, amely pirosan világít, ha az akkumulátor kapacitása alacsony. 4xAAA elemmel szállítjuk.
Súly: 129g

Kiegészítő információk

Kategóriák: Lámpák
Specifikáció: On batteries
Hely: Front
Specifikáció: 1-99 lm
Color 1: ČIERNA
LONGUS Lámpa Első 1W
LONGUS Lámpa Első 1W

3305 ft

2602 ft excl. ÁFA

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Privacy declaration

Részletek mutatása

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vásárlás folytatása Megrendelés