Menu
LONGUS Chip Lámpa
Chip Lámpa Többet olvasni

RAKTÁRON 6+

Várható kézbesítés: Kedd 23.7.2024

4331 ft

3411 ft excl. ÁFA

ID: 398569

Gyártó:

Leírás (Automatikus fordítás)
CHIP egy erősen világító hátsó lámpa CHIP COB LED technológiával. A 20 CHIP LED fénypont akár 65 lm-es fényáramot biztosít. A lámpa oldalirányú láthatóságot is biztosít legalább 180°-os szögben.
Funkciók: normál fényerő (25%, 6,5h), közepes fényerő (50%, 3h), nagy fényerő (100%, 1,75h), villogás normál fényerővel (25%, 5,5h), villogás nagy fényerővel (100%, 3h), strob, 3h). A gomb 2 másodpercnél hosszabb lenyomásával válthat a világítás és a villogó üzemmód között. Egy egyszerű gombnyomással válthat az egyes világítási módok vagy a villogás között. A világítás kikapcsolásához 2 másodpercig le kell nyomni a gombot.
A beépített Li-Ion akkumulátor (3,7V, 500mAh) a Micro USB porton keresztül tölthető a mellékelt kábel segítségével. Töltési idő kb. 2 óra, kb. 500 töltési ciklus, az akkumulátor védett a teljes lemerülés vagy túltöltés ellen. A töltés előrehaladását, a teljes töltést és az akkumulátor állapotát a lámpatesten lévő LED jelzőfény jelzi (villog = alacsony akkumulátor, lélegzik = töltés, világít = feltöltve, világít = be van kapcsolva). Egyszerű összeszerelés szerszámok nélkül, minden nyeregcső átmérőhöz megfelelő gumi markolattal. Lehetőség a fény függőleges szögének beállítására. A lámpa IPX4 vízálló.
Súlya: 46g

Kiegészítő információk

Kategóriák: Lámpák
Specifikáció: USB
Hely: Rear
Specifikáció: 1-99 lm
Color 1: ČIERNA
LONGUS Chip Lámpa
LONGUS Chip Lámpa

4331 ft

3411 ft excl. ÁFA

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Privacy declaration

Részletek mutatása

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vásárlás folytatása Megrendelés