Menu
LONGUS Fénykészlet Öt 4086 Ft 15%
Fénykészlet Öt Többet olvasni

RAKTÁRON 6+

Várható kézbesítés: Kedd 18.6.2024

4086 Ft Áfá - val

3467 Ft

2730 Ft excl. ÁFA

ID: 398429

Gyártó:

Leírás (Automatikus fordítás)
FIVE egy első és hátsó lámpakészlet. Az 5 nagy fényerejű LED-del és optikai lencsékkel ellátott, többfunkciós első lámpa nem csak kerékpár lámpának, hanem kézi zseblámpának is alkalmas. Az optikai lencsékkel ellátott konstrukció lehetővé teszi a fény fókuszálását a kívánt kúpba.
Funkciók: Állandó fényerő (100%), Villogó (100%) teljesítmény, gyors villogó (100%) teljesítmény. A gomb egyszerű megnyomásával válthat az egyes világítási módok között. A lámpa vízálló felépítésű. Univerzális tartó 22,2-25,4 mm átmérőjű kormányhoz szerszám nélküli összeszereléssel és a lámpa vízszintes forgatásának lehetőségével. Fokozott biztonság a 180°-os láthatóságnak köszönhetően. 4xAAA elemmel szállítjuk.
Az 5 piros diódával ellátott hátsó lámpa széles, akár 180°-os látószöget biztosít. Funkciók: Állandó fény (100%) teljesítmény, 3x Villogó (100%) teljesítmény. A gomb egyszerű megnyomásával válthat az egyes világítási módok között. A lámpa vízálló felépítésű. Univerzális tartó 25,4-31,8 mm átmérőjű nyeregcsövekhez, függőleges szög állítási lehetőséggel. 2xAAA elemmel szállítjuk.
Súly: 141g/szett.

Kiegészítő információk

Kategóriák: Lámpák
Specifikáció: On batteries
Hely: Set right + left
Specifikáció: 1-99 lm
Color 1: ČIERNA
LONGUS Fénykészlet Öt
LONGUS Fénykészlet Öt

3467 Ft

2730 Ft excl. ÁFA

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Privacy declaration

Részletek mutatása

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vásárlás folytatása Megrendelés