Menu
SELLE ROYAL Nyereg Freeway Fit Athletic
Nyereg Freeway Fit Athletic Többet olvasni

RAKTÁRON 6+

Várható kézbesítés: Kedd 23.7.2024

14474 ft

11397 ft excl. ÁFA

ID: 20464

Gyártó: SELLE ROYAL

Leírás (Automatikus fordítás)
elmét az új memória Slow Fit hab formájával. A Slow Fit Foam egy viszkoelasztikus anyag, amely a lovas testének formájára formálódik, és garantálja a súly egyenletes eloszlását. A hagyományos habpárnához képest lassan csökkenti a rázkódásokat és a rezgéseket az érintkezési pontokon, javítva a véráramlást. A párnázás stratégiai elhelyezése pozitívan befolyásolja magának a nyeregnek a súlyát.


Méretek: 280x158mm
Súly: 435g
Kerepülés: atletikus 45°-os szögben

SLOW FIT HAB. Egyedülálló regenerációs tulajdonságának köszönhetően ez a memóriahab kiváló kényelmet biztosít azáltal, hogy a test érintkezési pontjaihoz formálódik, egyenletesebb eloszlást biztosítva a jó véráramlás érdekében, miközben megőrzi a hatékony támogatást.

Kiegészítő információk

Kategóriák: Nyergek
Felhasználás: MTB
SELLE ROYAL Nyereg Freeway Fit Athletic
SELLE ROYAL Nyereg Freeway Fit Athletic

14474 ft

11397 ft excl. ÁFA

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Privacy declaration

Részletek mutatása

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vásárlás folytatása Megrendelés