Menu
LONGUS Lámpa Net 6734 Ft 20%
Lámpa Net Többet olvasni

NEM ÉRHETŐ EL

Várható kézbesítés: Hétfő 3.6.2024

6734 Ft Áfá - val

5387 Ft

4242 Ft excl. ÁFA

ID: 398593

Gyártó:

Leírás (Automatikus fordítás)
NET hátsó lámpában 36 nagy fényerejű piros CHIP LED található, melyek extrém fényerőt és nagy távolságból is láthatóságot biztosítanak.
Funkciók: nagy fényerő (100%), közepes fényerő (50%), villogás (100%), intenzitásváltás (légzés), D-villogás. A gomb rövid megnyomása megváltoztatja a funkciót, a gomb hosszú megnyomása lekapcsolja a lámpát.
A beépített Li-Ion akkumulátor (3,7V, 300mAh) a Micro USB porton keresztül tölthető a mellékelt kábel segítségével. Töltési idő kb. 3 óra, akkumulátor lemerülés jelző. A töltés folyamatát a lámpatesten lévő LED lámpa jelzi, a zöld jelzőfény töltés közben világít, majd a töltés befejezése után kialszik. Egyszerű összeszerelés szerszámok nélkül, gumi markolattal.
Súly: 40 g

Kiegészítő információk

Kategóriák: Lámpák
Specifikáció: On batteries
Hely: Rear
Specifikáció: 1-99 lm
Color 1: STRIEBORNÁ
Color 2: ČIERNA

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Privacy declaration

Részletek mutatása

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vásárlás folytatása Megrendelés