Menu

Miért van a termékek leírása angolul?

Miért van a termékek leírása angolul?

hungary

A kerékpár alkatrészeket igyekszünk az EÚ minden tagállamába küldeni. Mivel a velünk együttműködő gyártók a termékek leírását angolul adják meg és jelenleg több ezer van belőlük, minden egyes termék lefordítása több mint 15 nyelvre pénz és időigényes lenne. A fordítások negatívan visszatükröződnének az alkatrészek árán, amit sem mi, sem az ügyfeleink nem szeretnének.

Az árut szlovákiai raktárunkból küldjük és Magyarországra történő kézbesítése 2 munkanapot vesz igénybe.

our ware

Hivatalos értékesítői vagyunk a Shimano, Pro, Schwalbe és sok egyéb más márkának.
Bármilyen probléma felmerülése esetén ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a +421 949 109 342 telefonszámon.

Petra Lajtmanová

Petra Lajtmanová

A kerékpározás gyerekkoromtól közel áll hozzám. Hobbimat összekötöttem a munkámmal, és szerkesztőként, valamint copywriterként már 4 éve írok kerékpározással kapcsolatos cikkeket. Szeretek felfedezni, ami két keréken megy a legjobban :) . Előnyben részesítem a cross-countyt és gravelt. Megrendelésével kapcsolatos bármilyen kérdés esetén szívesen segítek az info@veloportal.hu címen.

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Privacy declaration

Részletek mutatása

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vásárlás folytatása Megrendelés