Menu
LONGUS Fénykészlet Kör
Fénykészlet Kör Többet olvasni

RAKTÁRON 6+

Várható kézbesítés: Kedd 23.7.2024

2006 ft

1580 ft excl. ÁFA

ID: 398591

Gyártó:

Leírás (Automatikus fordítás)
CIRCLE egy kis szilikon lámpa készlet modern dizájnnal - elöl és hátul két erősen világító LED-del. A lámpa csak kiegészítő biztonsági lámpaként használható, közúti közlekedésre nem alkalmas. A szilikon testnek és a fogantyúnak köszönhetően a lámpa különböző helyeken elhelyezhető, például vészhelyzetben, amikor kerékpározás közben elromlik a főlámpa, túrázás, szabadtéri tevékenységek során, stb.
Funkciók: Állandó fény (100%) és villogó (100%) teljesítmény. A gomb egyszerű megnyomásával válthat az egyes világítási módok között.
Az energiaforrás 2+2xCR2032 elemet használ a csomagban.
Univerzális szilikon markolat 22,2 - 31,8 mm átmérőjű csövekhez. A lámpák fokozott biztonságot nyújtanak a 180°-os fénylátásnak köszönhetően. Vízálló konstrukció.
Súly: 52g/szett

Kiegészítő információk

Kategóriák: Lámpák
Specifikáció: On batteries
Hely: Set right + left
Specifikáció: 1-99 lm
Color 1: ČIERNA
LONGUS Fénykészlet Kör
LONGUS Fénykészlet Kör

2006 ft

1580 ft excl. ÁFA

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Privacy declaration

Részletek mutatása

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vásárlás folytatása Megrendelés