Menu
LONGUS Féklámpa

SALE

Féklámpa Többet olvasni

RAKTÁRON 1db

Várható kézbesítés: Kedd 23.7.2024

1574 ft

1239 ft excl. ÁFA

ID: 398587

Gyártó:

Leírás (Automatikus fordítás)
BRAKE egy hátsó lámpa 5 nagy fényerejű LED-del és egy beépített 3 tengelyes gyorsulásmérővel, amely érzékeli a kerékpár fékezését és féklámpaként mind az 5 LED-et egyszerre világít.
Funkciók: Állandó lámpa (1LED), féklámpa (5LED). A világítás be- vagy kikapcsolásához egyszerűen nyomja meg a gombot. A lámpa felkapcsolásakor a gyorsulásmérő kalibrálva van, ezért bekapcsoláskor a véghelyzetbe kell helyezni és mozgás nélkül. A féklámpa automatikusan kigyullad, ha jelentős mértékben lassítasz.
Az energiaforrás 2 x AAA elem, melyeket a csomag tartalmaz.
A lámpa vízálló felépítésű, és nagyon jó oldalirányú láthatóság 180°-os szögben. A jelzőfény tartalmaz egy alacsony akkumulátorszint-jelzőt, amely pirosan világít, ha az elemek lemerültek. Minden átmérőhöz megfelelő gumitartóval szállítjuk a nyeregcsőhöz, amely lehetővé teszi a világítás függőleges szögének beállítását.
Súly: 53g

Kiegészítő információk

Kategóriák: Lámpák
Specifikáció: On batteries
Hely: Rear
Specifikáció: 1-99 lm
Color 1: ČIERNA
LONGUS Féklámpa
LONGUS Féklámpa

1574 ft

1239 ft excl. ÁFA

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Privacy declaration

Részletek mutatása

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vásárlás folytatása Megrendelés