Menu
MAGICSHINE SEEMEE 508 RADAR hátsó 7f USB fekete 54208 HUF 23%

MAGICSHINE SEEMEE 508 RADAR hátsó 7f USB fekete

Világos SEEMEE 508 RADAR hátsó 7f USB fekete Többet olvasni

NEM ÉRHETŐ EL

Várható kézbesítés: Péntek 26.7.2024

54208 HUF Áfá - val

41652 HUF

34710 HUF excl. ÁFA

ID: 240007

Gyártó: MAGICSHINE

Leírás (Automatikus fordítás)
SEEMEE 508 radar hátsó lámpa a tudományos és technológiai csúcstermékek és intelligens megoldások hosszú távú kutatásának és fejlesztésének eredménye. A készülék milliméteres hullámú impulzusjeleket fogad, és 40°-os sugárzási szöggel rendelkezik, amely akár 140 m távolságból is képes felismerni a járműveket, még kanyarban is. Intelligens rezgésérzékelőt és elegendő fényerőt kínál nappali és éjszakai vezetéshez. A SEEMEE 508 széles, 220°-os látószöggel rendelkezik, akár 1,2 km-es láthatósággal és hatékony figyelmeztetéssel a közeledő járművekre, ami garantálja a biztonságos vezetést.
A szabványos ANT+ radarprotokoll révén a SEEMEE 508 kerékpáros számítógépekhez, órákhoz, ill. egyéb megjelenítő eszközök. Az eszköz vizuális és hangos figyelmeztetéseket ad a közeledő járművek hátulján 140 méteres távolságig, segítve a járművezetőket a teljes éberségben. Ha a jármű 140 m-en belül közeledik, a hátsó lámpa villogó üzemmódba kapcsol, figyelmeztetve a közeledő járművet, hogy tartsa be a biztonságos távolságot, és így védje meg a kerékpárost a biztonsági kockázatoktól. A SEEMEE 508 beépített, nagy pontosságú gyorsítóval is fel van szerelve, amely elég gyorsan érzékeli a fékezést, és 3 másodperces villanással azonosítja az enyhe fékezést is, figyelmen kívül hagyva az ütéseket és az apró ütéseket, hogy elkerülje a hamis aktiválást. A lámpa 5 perc tétlenség után alvó üzemmódba kapcsol, és minden újrarezgés esetén automatikusan bekapcsol. A SEEMEE 508 kezelése nagyon egyszerű. A kapcsoló hosszan megnyomva be- és kikapcsolja a hátsó lámpát, rövid megnyomásával pedig 6 üzemmód között válthat (ÁLLÓ FÉNY, VILLOGÓ, PULZUS, PELOTON, FORGÁS, CSAK RADAR). A MAGENE Utility APP használatával lehetőség van a radar előre be- és kikapcsolására bármilyen világítási módban, a kívánt beállításnak megfelelően. A villogó/impulzus intervallum és az exkluzív mód testreszabása is lehetséges. A negyedfordulatú rögzítéssel a SEEMEE 508 egy egyszerű elfordítással rögzíthető vagy levehető. A beépített gumibetét kompatibilis a kerek D alakú aero nyeregcsővel. A biztonsági zsinór megakadályozza a véletlen kioldás okozta sérüléseket. A lámpát akár 16 órás élettartamú újratölthető akkumulátor és egy népszerű USB-C töltőcsatlakozó, gyorstöltési funkcióval látja el. A lámpa körülbelül 3 óra alatt teljesen feltöltődik. A precíz megmunkálás és a minőségi anyagok a SEEMEE 508-at ideális társsá teszik az országúti kalandok biztonságos megküzdéséhez. A lámpa IPX7 vízálló, ami minden időjárás esetén meghatározza.
FÉNYFORRÁS: Nagy hatékonyságú LED*16; RADAR FREKVENCIA: 24 GHz; MAXIMÁLIS ÉRZÉKELÉSI TÁVOLSÁG: 140 m; A GÓLOK MAXIMÁLIS SZÁMA: 8; CÉL SEBESSÉG: 10-120 km/h; FÜGGŐLEGES ÉRZÉKELÉSI SZÖG: -10°-+10°; VÍZSZINTES ÉRZÉKELÉSI SZÖG: 40°; MÉRETEK: 94x38x25mm; SÚLY: 63g (rögzítő heveder nélkül); TEST ANYAG: Műanyag; TÖLTÉSI IDŐ: 3 óra; AKKUMULÁTOR FORRÁS: 3,7V 1500mAh; VEZETÉK NÉLKÜLI PROTOKOLL: Bluetooth, ANT+; NÉZŐSZÖG: 220°;

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Privacy declaration

Részletek mutatása

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vásárlás folytatása Megrendelés