Menu
ELIT Kulacstartó Prism R 7409 HUF 27%
Kulacstartó Prism R Többet olvasni

NEM ÉRHETŐ EL

Várható kézbesítés: Péntek 26.7.2024

7409 HUF Áfá - val

5367 HUF

4226 HUF excl. ÁFA

ID: 0181022

Gyártó:

Leírás (Automatikus fordítás)
Az Elite több éves tapasztalattal és a világ legjobb Pro csapataitól kapott visszajelzésekkel szerzett szakértelmével tökéletes kosarat alkotott azoknak a versenyzőknek, akiknek ergonomikus és helytakarékos tárolásra van szükségük palackjaik számára, különösen az extrém és megerőltető körülményekkel jellemezhető utakon.

A PRISM egy új szénszálas kosár. A kosár minden típusú kerethez alkalmas. Ideális kisebb vagy teljes felfüggesztésű keretekhez is.

A PRISM nagy teljesítményű, ergonomikus palackeltávolítást és behelyezést kínál. A PRISM maximális kényelmet biztosít a balkezes (PRISM L) / jobbkezes (PRISM R) versenyzők számára is, akik bal/jobb kosarat választhatnak.

Páratlan tartóerő, ideális MTB-hez.
A könnyű hozzáférés és a palack egyszerű eltávolítása nem zárja ki a palack szilárd és biztonságos fogását.

A PRISM felső részének maximális kényelmet biztosít, amely a PRISM-ben maximális kényelmet biztosít. szélsőséges vezetési körülmények között durva terepen vagy tereputakon. Emiatt a PRISM különösen alkalmas azoknak az MTB-felhasználóknak, akiknek olyan alkatrészekre és tartozékokra van szükségük, amelyek nagy stabilitást biztosítanak a kerékpár ütéseiből eredő ütések és rezgések ellen.

Kiegészítő információk

Kategóriák: Kulacstartók
Felhasználás: Universal
Specifikáció: classic - wired
Hely: For bottle
Color 1: ČIERNA

Alternatív termékek

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Privacy declaration

Részletek mutatása

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vásárlás folytatása Megrendelés