Menu
ELIT Kulacstartó Vico Carbon
Kulacstartó Vico Carbon Többet olvasni

NEM ÉRHETŐ EL

Várható kézbesítés: Hétfő 2.9.2024

8305 ft

6539 ft excl. ÁFA

ID: 0156155

Gyártó:

Leírás (Automatikus fordítás)
Kompozittal megerősített szénkosár. Rendkívül könnyű, súlya 23g. Szélsőséges körülmények között is szilárdan tartja a palackot, ugyanakkor könnyen behelyezhető és eltávolítható. Olaszországban készült. A Pro Tour csapataival és a világ legjobb versenyzőivel együttműködésben fejlesztették ki.

SZABADALMAS TERVEZÉS: az új, szabadalmaztatott kialakítás szilárdabb fogást biztosít még extrém körülmények között is, valamint könnyebb és könnyebb a palack behelyezése/kivétele.

NAGYON ALACSONY SÚLY: csak 23 gramm súlyú, az egyes használat során igénybe vehető szerkezeti részek, amelyek a kosár igénybevételétől függően változnak. garantálja a nagy megbízhatóságot és a teljesítményt.

BIZTONSÁGOS PALACFOGLALÁS: az új kialakítás olyan elülső szerkezettel rendelkezik, amely magasabban fogja meg a palackot a jobb tapadás érdekében még olyan kihívást jelentő körülmények között is, mint például lejtőkön, göröngyös terepen vagy burkolatlan utakon.

GYORS BEHELYEZÉS ÉS ELTÁVOLÍTÁS A PALACK GYORS BEHELYEZÉSE ÉS ELTÁVOLÍTÁSA, így a palack egyszerű és biztonságos eltávolítása, így az egyedülálló forma megkönnyíti a palack eltávolítását. távol az úttól. A palack elölről vagy oldalról is behelyezhető és kivehető.

A VILÁG LEGJOBB CSAPATAI TESZTELTÜK ÉS FEJLESZTETTÉK: több éves versenyzési és dobogós tapasztalatunk a világ legjobb profi csapataival segített megtervezni, tesztelni és legyártani egy olyan palackkosarat, amely még a legigényesebb grafikai tervezés és újdonságtervezők számára is megfelel.

biztosítsa a VICO palackkosár kiváló megmunkálását és felületkezelését, amely kiemelkedik a versenytársak közül.

IDEÁLIS KIVÉTELES KERÉKPÁROKHOZ: az egyedi dizájn és az elegáns grafika tökéletessé teszi ezt a palackkosárt a csúcskategóriás kerékpárokhoz, és ideális kis ferde vázakhoz is, kisebb középső háromszöggel.

AZ ELHELYEZÉS SZÉLES VÁLASZTÉKA. Szereljen fel egyet az üléscsőre és egyet az alsó csőre, és egyszerre két palackot vihet magával, és gondoskodjon arról, hogy elegendő folyadékkal rendelkezzen az utazáshoz.

Kiegészítő információk

Kategóriák: Kulacstartók
Felhasználás: Road
Specifikáció: classic - wired
Hely: For bottle
Material: Carbon
Color 1: MODRÁ
Color 2: ČIERNA

Alternatív termékek

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Privacy declaration

Részletek mutatása

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vásárlás folytatása Megrendelés