Menu
ELIT Kulacstartó Custom Race Plus
Kulacstartó Custom Race Plus Többet olvasni

RAKTÁRON 1db

Várható kézbesítés: Kedd 23.7.2024

4331 ft

3411 ft excl. ÁFA

ID: 0140655

Gyártó:

Leírás (Automatikus fordítás)
Tökéletes fogás továbbfejlesztett kialakítással. Nagyszerű választás azok számára, akik kerékpárjukhoz és kiegészítőihez szeretnének tökéletesen illeszkedni. Állítható elasztomer gumibetét a praktikus beállításhoz.

Az új dizájn leegyszerűsíti a palack kezelését, és javítja annak behelyezését és eltávolítását.

- Színes szálerősítésű szerkezet (FRP).
- Az elasztikus rész az elülső részen alkalmazkodik a palack kerületéhez.
- A TED szabadalmaztatása: TED szabadalmaztatott, optimalizált
ÚJDÍJ IG. a kosár szilárdabb palackfogással és extrém körülmények között is könnyebb behelyezéssel és eltávolítással.

ÖNBEÁLLÍTÓ RENDSZER: az elülső elasztomer betét a palack átmérőjéhez igazodik.

SZOROS PALAK FOGÁS: az új dizájn magasabbra tekeri a palackot a még szilárdabb/biztonságosabb fogásért, vagy még durvább fogást tesz a palackon. A PALAK GYORS BEHELYEZÉSE ÉS ELTÁVOLÍTÁSA: az elülső elasztomer rész lehetővé teszi a palack egyszerű és biztonságos behelyezését és eltávolítását egy egyszerű mozdulattal, így nem kell levenni a tekintetét az útról. A palack elölről vagy oldalról is behelyezhető és eltávolítható.

ALACSONY SÚLY: mindössze 40g. A kosár több részre van felosztva, amelyek a palack különböző területein alkalmazott feszültség mértékétől függően változnak, így kiküszöbölhető a felesleges súly, miközben megőrzi az erőt és a biztonságot.

TARTÓS: Tanúsítvánnyal rendelkező strukturált szálerősítésű anyag (FRP) és időjárásálló garantálja a nagyon hosszú élettartamot.

A világ legjobb tesztelése és fejlesztése évek óta csapatok segítettek megtervezni, tesztelni és elkészíteni egy olyan kosarat, amely még a legigényesebb kerékpárosok elvárásait is felülmúlta.

KIVÁLÓ FELDOLGOZÁS: precíz tervezés, figyelem a részletekre és érdekes színkombinációk új grafikával a CUSTOM RACE PLUS kiváló megmunkálást és felületkezelést tesz lehetővé, amely kiemelkedik a versenytársak közül.

A NAGY elasztikus betét és az elasztikus kosár teljes kényelmetlensége:

KÖZÉNAK KERÉKPÁROKHOZ IDEÁLIS: a dizájn és az elegáns grafika tökéletesen kiegészíti a kortárs kerékpárokat, legyen szó országúti vagy MTB-ről, és a kosár ideális kisebb ferde vázakhoz is, kisebb középső háromszöggel.

AZ ELHELYEZÉSI LEHETŐSÉGEK SZÉLES VÁLASZTA: a rögzítési lehetőségek széles választékát biztosítja a rögzítési lehetőségek formája. Szereljen fel egyet az üléscsőre és egyet az alsó csőre, és egyszerre két palackot vihet magával, és gondoskodjon arról, hogy elegendő folyadékkal rendelkezzen az utazáshoz.

Kiegészítő információk

Kategóriák: Kulacstartók
Felhasználás: Universal
Specifikáció: classic - wired
Hely: For bottle
Material: Composite
Color 1: ČERVENÁ
Color 2: ŠEDÁ
ELIT Kulacstartó Custom Race Plus
ELIT Kulacstartó Custom Race Plus

4331 ft

3411 ft excl. ÁFA

Alternatív termékek

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Adatvédelmi beállítások

Cookie-kat használunk a weboldal látogatásának javítására, teljesítményének elemzésére és a használatára vonatkozó adatok gyűjtésére. Harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk erre a célra, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk partnereinknek az EU-ban, az Egyesült Államokban vagy más országokban. Az "Összes süti elfogadása" gombra kattintva elfogadja ezt a feldolgozást. Az alábbiakban részletes információkat találhat, vagy módosíthatja preferenciáit.

Privacy declaration

Részletek mutatása

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

A termék a kosárba került
Vásárlás folytatása Megrendelés